Recreatief Vastgoed

In ieder seizoen

Makelaarsdiensten

Complete dienstverlening voor makelaars & geregistreerd Funda media supplier.

Commercieel Vastgoed

Woningcorporatie

Architectuur

De essentie van een ontwerp

Previous

Next

Buurman Fotografie | Vastgoed, Architectuur & Interieurfotografie

Fotografie

Ruimtelijk, licht en uitnodigend

Hoogtefotografie

Een ander perspectief tot 7 meter hoogte

360

Online rondkijken in interactieve virtuele tours

Video

Pakkende ‘walkthrough’ of sfeer beelden

Drone

Unieke beelden in foto en video

Plattegronden

Interactieve plattegronden in zowel 2D als 3D

Wat mag je van mij verwachten?

Als het om fotografie gaat is vastgoed en interieur mijn passie. Zoveel verschillende stijlen, materialen en lokatie. Of het nou gaat om architectuur fotografie, interieur beelden of een reportage voor de verkoop, iedere plek is uniek. Mijn doelstelling is altijd om de kijker te verrassen met het beeld en een boodschap en een verhaal over te brengen.

Het verhaal en de boodschap stem ik altijd af met mijn opdrachtgevers. Willen we een compleet beeld geven? Zijn de details de essentie? Waarom is er voor bepaalde materialen gekozen en op welk moment van de dag komt een object het beste tot zijn recht?

Voor wie werk ik allemaal?

Het vertellen van een verhaal doe ik al jarenlang voor veel verschillende opdrachtgevers. Woningcorporaties, makelaars, architecten en interieurontwerpers willen allemaal hun bezit of werk vastleggen.

Iedere opdrachtgever is uniek en vraagt om een andere manier van werken en fotograferen. Wil je meer weten over deze verschillende vakgebieden? Via onderstaande links vindt je meer informatie.

Corporaties

Makelaars

Architecten

Bouw

Mijn werk en mijn klanten

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk dan vindt je hieronder een selectie uit mijn portfolio en mijn huidige klanten. Mijn hele portfolio kun je bekijken op de pagina portfolio en wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op.

Mijn klanten