Buurman Fotografie | Zakelijke portretten, Profielfoto’s en Linkedin

Inloop Profielfoto Dag

Een laagdrempelige manier om een professionele profielfoto te laten maken. Ik zet mijn pop-up fotostudio neer op lokatie en jij kunt gewoon binnenlopen. Regelmatig door het hele land. Zie de agenda voor de data, lokaties en om te reserveren.

 

'Premium' Individuele Profielfoto Sessie | €159

Heb je liever de studio voor jezelf? Boek dan een Individuele Profielfoto Sessie. Dan hebben we alle tijd voor onder andere meerdere kledingstijlen, andere achtergronden en meer foto’s.

 

Bedrijfs Profielfoto Sessie

Een fotostudio bij jou op de zaak! Van 5 tot 5000 personen. In deze sessie kan ik al je collega’s uniform fotograferen op een manier die bij jouw bedrijf past.

 

Profielfoto Sessie 'Op Maat'

Een sessie op maat. Bijvoorbeeld een pop-up studio op jouw evenement, meerdere fotografen of visagie!

 

De profielfoto

Een goede profielfoto is tegenwoordig niet weg te denken voor een professional. Of je nou een zzp’er bent of voor een grote corporate werkt.

Je profielfoto is wat veel mensen als eerste van je zien, of het nou je cv is of een online profiel. Die eerste indruk moet uitstralen wie je bent en wat je doet. Linkedin profielen met profielfoto wordt bijvoorbeeld 14x zoveel bekeken als profielen zonder foto.

Veel ondernemers hechten er bijvoorbeeld veel waarde aan dat alle collega’s zich op een uniforme en professionele manier online presenteren. Je bent ook als persoon een visitekaartje voor het bedrijf waar je werkt.

Jouw profielfoto

Voor mij zijn een 3 tal dingen essentieel als we het over een goede foto hebben. Jouw profielfoto moet professionaliteit, herkenbaarheid en toegankelijkheid uitstralen.

Als men jouw foto ziet moeten ze direct het gevoel hebben dat jij de professional bent met de juiste kennis, een autoriteit op jouw werkgebied. De foto moet je ook laten zien zoals je bent en je herkennen van je foto. Tot slot is jouw foto ook je visitekaartje, dus mensen moeten je meteen willen bellen of mailen om een beroep op jouw dienstverlening te doen.

Wat mag je van mij verwachten?

Coaching om jou jezelf te laten zijn.

Voor mij is het belangrijk dat we op jouw profielfoto jou terugzien zoals je bent. Om te zorgen voor de beste foto coach ik jou tijdens de fotosessie. Er zijn zoveel elementen om bij stil te staan.

Hiervoor ben ik ook aangesloten bij de Headshot Crew van Peter Hurley. Een internationaal netwerk van fotografen gespecialiseerd in profielfoto’s (headshots). In dit netwerk wordt kennis en ervaring gedeeld om van jou de allerbeste foto te maken.

Professioneel

Herkenbaar

Toegankelijk

Inloop Profielfoto Sessies

Profielfoto's

De verschillende profielfoto sessies.

Welke Profielfoto Sessie is nou voor jou de juiste keuze?

Alles is mogelijk. Ik heb ervaring van met sessies van 4 tot 500 personen en van besloten workshops tot beurzen met ruim 3000 bezoekers.

Tijdens een profielfoto sessie neem ik altijd mijn pop-up studio mee. De lokatie waar we gaan fotograferen is altijd jouw keuze. Dit kan bij jouw op kantoor zijn, een evenement of misschien ook wel op een buiten lokatie.

Nast de pop-up studio vindt je bij een sessie ook altijd mijn pop-up kaptafel. Hier vindt je een aantal producten om net even die laatste details bij te werken. Denk bijvoorbeeld aan foundation, mascara, haarproducten etc. Wil je visagie liever aan iemand anders overlaten, dan kan ik altijd een visagist meenemen.

Ook is het mogelijk om een profielfoto sessie te combineren met professionele workshops of trainingen. Hiervoor werk ik samen met verschillende partners.

Voor meer informatie over een sessie bij jou op lokatie en de tarieven kun je natuurlijk contact met me opnemen via de contact pagina.

Inloop profielfoto sessies

Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Er zijn regelmatig door het hele land Inloop Profielfoto Sessies. Er wordt een professionele portret foto’s van je gemaakt die je direct kunt gebruiken op bijvoorbeeld je LinkedIn profiel, CV.

Wil je ook een keer aansluiten? Onderaan deze pagina vindt je de kalender met alle locaties waar ik binnenkort aanwezig ben. Je kunt direct reserveren of je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanstaande lokaties.

Heb je zelf nog ideeen of wensen voor lokaties, laat het me dan ook vooral weten.

Mijn klanten

Inloop Profielfoto Sessies

Een laagdrempelige manier om een professionele profielfoto te laten maken. Ik zet mijn pop-up fotostudio neer op lokatie en jij kunt gewoon binnenlopen. Regelmatig door het hele land. Zie de agenda voor de data, lokaties en om te reserveren.

Is er op dit moment geen Inloop Sessie gepland? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of boek je eigen Premium Individuele Sessie.

 

Profielfoto Sessie (per persoon)

€39,95

Hoge kwaliteit profielfoto
Volledig nabewerkt
Direct te gebruiken op social media

Kalender

– 28 november 2019 | Zwolle | 9:00 – 20:30

– 11 februari 2020 | Zwolle, Stadshagen | Stadshoeve

– 30 oktober 2020 | Zwolle, Stadshagen | Stadshoeve

 

Boek nu direct je sessie! Blijf op de hoogte

Als je nog vragen hebt dan kun je me natuurlijk altijd een bericht sturen via de contactpagina!

1
Hallo. Waarmee kan ik je helpen? Stel je vraag rechtstreeks via Whatsapp. Mailen of bellen kan natuurlijk ook via de 'Contact' pagina.