Covid-19 Update | Uiteraard neem ik ook alle voorzorgsmaatregelen om veilig en verantwoord te fotograferen.
Meer informatie ontvangt u in iedere afspraakbevestiging.

Buurman Fotografie | Profielfoto, Portret & Linkedin

Pop-up Studio

Mijn pop-up studio kan ik overal opzetten. Ik heb altijd een achtergrondscherm, meerdere studio lampen en reflectoren bij me.

Evenementen

Een pop-up studio op je evenement heeft veel aantrekkingskracht. Ook kun je de bezoekers van de beurs een mooie herinnering aanbieden.

 

Visagie

Visagie is voor een goede foto onmisbaar. Daarom heb ik altijd mijn mobiele kaptafel bij me. Doe je het liever niet zelf, dan kan ik ook altijd een visagist meenemen.

 

De profielfoto

Een goede profielfoto is tegenwoordig niet weg te denken voor een professional. Of je nou een zzp’er bent of voor een grote corporate werkt.

Je profielfoto is wat veel mensen als eerste van je zien, of het nou je cv is of een online profiel. Die eerste indruk moet uitstralen wie je bent en wat je doet. Linkedin profielen met profielfoto wordt bijvoorbeeld 14x zoveel bekeken als profielen zonder foto.

Veel ondernemers hechten er bijvoorbeeld veel waarde aan dat alle collega’s zich op een uniforme en professionele manier online presenteren. Je bent ook als persoon een visitekaartje voor het bedrijf waar je werkt.

Jouw profielfoto

Voor mij zijn een 3 tal dingen essentieel als we het over een goede foto hebben. Jouw profielfoto moet professionaliteit, herkenbaarheid en toegankelijkheid uitstralen.

Als men jouw foto ziet moeten ze direct het gevoel hebben dat jij de professional bent met de juiste kennis, een autoriteit op jouw werkgebied. De foto moet je ook laten zien zoals je bent en je herkennen van je foto. Tot slot is jouw foto ook je visitekaartje, dus mensen moeten je meteen willen bellen of mailen om een beroep op jouw dienstverlening te doen.

Professioneel

Herkenbaar

Toegankelijk

De profielfoto sessie

Een fotostudio bij jouw op lokatie, tijdens een training, workshop of op een beurs?

Alles is mogelijk. Ik heb ervaring van met sessies van 4 tot 500 personen en van besloten workshops tot beurzen met ruim 3000 bezoekers.

Tijdens een profielfoto sessie neem ik altijd mijn pop-up studio mee. De lokatie waar we gaan fotograferen is altijd jouw keuze. Dit kan bij jouw op kantoor zijn, een evenement of misschien ook wel op een buiten lokatie.

Nast de pop-up studio vindt je bij een sessie ook altijd mijn pop-up kaptafel. Hier vindt je een aantal producten om net even die laatste details bij te werken. Denk bijvoorbeeld aan foundation, mascara, haarproducten etc. Wil je visagie liever aan iemand anders overlaten, dan kan ik altijd een visagist meenemen.

Ook is het mogelijk om een profielfoto sessie te combineren met professionele workshops of trainingen. Hiervoor werk ik samen met verschillende partners.

BETA Tarieven

Inloop profielfoto sessies

Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Er zijn regelmatig door het hele land Inloop Profielfoto Sessies. Er wordt een professionele portret foto’s van je gemaakt die je direct kunt gebruiken op bijvoorbeeld je LinkedIn profiel, CV.

Wil je ook een keer aansluiten? Onderaan deze pagina vindt je de kalender met alle locaties waar ik binnenkort aanwezig ben. Je kunt direct reserveren of je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanstaande lokaties.

Heb je zelf nog ideeen of wensen voor lokaties, laat het me dan ook vooral weten.

Wat mag je van mij verwachten?

Coaching om jou jezelf te laten zijn.

Voor mij is het belangrijk dat we op jouw profielfoto jou terugzien zoals je bent. Om te zorgen voor de beste foto coach ik jou tijdens de fotosessie. Er zijn zoveel elementen om bij stil te staan.

Hiervoor ben ik ook aangesloten bij de Headshot Crew van Peter Hurley. Een internationaal netwerk van fotografen gespecialiseerd in profielfoto’s (headshots). In dit netwerk wordt kennis en ervaring gedeeld om van jou de allerbeste foto te maken.

Mijn klanten

Inloop Profielfoto Sessies

Profielfoto Sessie (per persoon)

€39,95

tot 3 hoge kwaliteit profielfoto's
Volledig nabewerkt
Direct te gebruiken op social media

Kalender

– 28 november 2019 | Zwolle | 9:00 – 20:30

– 11 februari 2020 | Zwolle, Stadshagen | Stadshoeve

 

Boek nu direct je sessie! Blijf op de hoogte

Als je nog vragen hebt dan kun je me natuurlijk altijd een bericht sturen via de contactpagina!