Over mij

Hallo ik ben Edo Koch,

“De ideale compositie, dat is wat ik altijd zoek. Het is voor mij de uitdaging om mensen door mijn eigen lens iets te laten zien wat ze zelf misschien niet zien.” Onder de naam Buurman Fotografie heb ik enkele jaren geleden mijn passie voor fotografie omgezet in een professionele carrière. In eerste instantie naast mijn fulltime baan, maar in 2016 heb ik de stap gemaakt om me volledig te richten op eigentijdse fotografie, gespecialiseerd in vastgoed-, interieur- en bedrijfsfotografie.

Ik volg ontwikkelingen, zoals 360 fotografie, op de voet en experimenteer graag. Als beeldregisseur neem ik graag de tijd voor het perfecte plaatje. Mijn streven is altijd kwaliteit en word graag uitgedaagd. In overleg met mijn opdrachtgevers en partners ben ik dan ook altijd op zoek naar de nieuwste ideeën en inspiratie.

Mocht je het nog niet hebben gedaan, dan nodig ik je uit om mijn portfolio te bekijken. Als ik iets voor je kan betekenen of als er vragen zijn neem dan contact met me op.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en het laatste nieuws uit mijn vakgebied? Volg me dan op social media.

Waarom heet je Buurman Fotografie?

Ik krijg de vraag bijna wekelijks. Waarom heet je Buurman Fotografie? Misschien vragen jullie het je ook wel af, daarom even een korte historie.?

Een aantal jaren geleden maakte ik de stap van amateur naar semi-professionele fotograaf. Af en toe een betaalde opdracht en tevreden opdrachtgevers. Dat smaakt naar meer. Maar moest ik nou de stap gaan maken naar zelfstandig ondernemer?

De doorslag werd gegeven door, jullie raden het al, mijn buurman. Het heeft mij gemotiveerd om de stap wel te maken en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Bedankt Frank Schuurman van de StyleBrigade Stylebrigade. Ook mag ik Bart Jan Homan niet vergeten die de inspiratie voor de naam Buurman Fotografie heeft gegeven. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Als ondernemer vind ik het ook belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. We hebben allemaal wel initiatieven die we een warm hart toedragen en niet iedereen heeft het budget om dat professioneel te laten vastleggen. Ik heb me daarom verbonden aan een paar lokale initiatieven om ook voor die instanties een oplossing te bieden.

Je vindt me o.a. jaarlijks op de Beursvloer Zwolle. Wil je hier meer informatie over dan kun je terecht op https://www.zwolledoet.nl.

Daarnaast ben ik sponsor van Schaatsen in de Stad. Een prachtig initiatief om jaarlijks de schaatsbaan terug te laten keren in de Zwolse binnenstad. Het is een aanwinst voor onze stad en ik ben trots dat ik dit als sponsor mede mogelijk mag maken. Meer informatie vindt je op https://www.schaatsenindestad.nl.

 

1
Hallo. Waarmee kan ik je helpen? Stel je vraag rechtstreeks via Whatsapp. Mailen of bellen kan natuurlijk ook via de 'Contact' pagina.