Over mij

Hallo ik ben Edo Koch,

“De ideale compositie, dat is wat ik altijd zoek. Het is voor mij de uitdaging om mensen door mijn eigen lens iets te laten zien wat ze zelf misschien niet zien.” Onder de naam Buurman Fotografie heb ik enkele jaren geleden mijn passie voor fotografie omgezet in een professionele carrière. In eerste instantie naast mijn fulltime baan, maar in 2016 heb ik de stap gemaakt om me volledig te richten op eigentijdse fotografie, gespecialiseerd in vastgoed-, interieur- en bedrijfsfotografie.

Ik volg ontwikkelingen, zoals 360 fotografie, op de voet en experimenteer graag. Als beeldregisseur neem ik graag de tijd voor het perfecte plaatje. Mijn streven is altijd kwaliteit en word graag uitgedaagd. In overleg met mijn opdrachtgevers en partners ben ik dan ook altijd op zoek naar de nieuwste ideeën en inspiratie.

Mocht je het nog niet hebben gedaan, dan nodig ik je uit om mijn portfolio te bekijken. Als ik iets voor je kan betekenen of als er vragen zijn neem dan contact met me op.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en het laatste nieuws uit mijn vakgebied? Volg me dan op social media.

Waarom heet je Buurman Fotografie?

Ik krijg de vraag bijna wekelijks. Waarom heet je Buurman Fotografie? Misschien vragen jullie het je ook wel af, daarom even een korte historie.😉

Een aantal jaren geleden maakte ik de stap van amateur naar semi-professionele fotograaf. Af en toe een betaalde opdracht en tevreden opdrachtgevers. Dat smaakt naar meer. Maar moest ik nou de stap gaan maken naar zelfstandig ondernemer?

De doorslag werd gegeven door, jullie raden het al, mijn buurman. Het heeft mij gemotiveerd om de stap wel te maken en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Bedankt Frank Schuurman van de StyleBrigade Stylebrigade. Ook mag ik Bart Jan Homan niet vergeten die de inspiratie voor de naam Buurman Fotografie heeft gegeven.