Je jaarverslag. Beeldbank, Stockfoto’s of passende actuele foto’s?

Je jaarverslag. Beeldbank, Stockfoto’s of passende actuele foto’s?
januari 23, 2018 Edo Koch

HET JAARVERSLAG

2017 is voorbij. Wat was het voor jaar? Zijn je doelstellingen behaald? Hoe heeft het personeelsbeleid uitgepakt? Wat is de strategie voor de toekomst? Welke successen zijn er geboekt? Verschillende vragen die je als onderneming kunt stellen voor het jaarverslag.

Net als de informatie in het jaarverslag zijn ook de foto’s van groot belang om te illustreren waar jij als bedrijf voor staat, welke doelstelling er zijn gehaald en hoe je naar de toekomst kijkt.

Duik je dit jaar weer in je beeldbank of zoek je op internet naar stockfoto’s? Buurman Fotografie kan je helpen om het meest actuele beeldmateriaal te creëren dat het beste past bij de boodschap die jij over wilt brengen. Van een zakelijk portret tot een bedrijfsreportage.

Vanaf €349 kan ik jou hierbij al van dienst zijn. Wil je meer weten, neem dan contact met op. Dan neem ik graag met jou de tijd om te bespreken wat voor beeldmateriaal jouw boodschap kan versterken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

1
Hallo. Waarmee kan ik je helpen? Stel je vraag rechtstreeks via Whatsapp. Mailen of bellen kan natuurlijk ook via de 'Contact' pagina.