Vestia | Oorthuis Fotografie & Styling

Vestia | Oorthuis Fotografie & Styling

Woningcorporatie Vestia wilde graag hun gehele woningbezit opnieuw vast laten leggen, binnen en buitenkant, om de (nieuwe) huurders een beter beeld te geven van de verschillende woningen, wijken en plaatsen.

Samen met Oorthuis Fotografie & Styling uit Vlaardingen heb ik deze opdracht opgepakt, waarbij Buurman Fotografie verantwoordelijk is voor de buitenkant.

Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden)inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Oorthuis Fotografie is bijna 10 jaar geleden opgericht door Martijn Oorthuis en is gespecialiseerd in panoramafoto’s, 360° foto’s en vastgoedfotografie. Sinds 2013 ligt zijn primaire focus op het optimaal vastleggen van woningen en bedrijfspanden.

Meer projecten

1
Hallo. Waarmee kan ik je helpen? Stel je vraag rechtstreeks via Whatsapp. Mailen of bellen kan natuurlijk ook via de 'Contact' pagina.