CBRE | ‘Landmarks’

Elke stad kent bijzondere gebouwen en objecten. De architectuur, de historie of de lokatie zijn allemaal bepalende kenmerken.

Voor CBRE mocht ik op pad om de ‘landmarks’ van de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle vast te leggen. Hiernaast vindt je een selectie van de gemaakte beelden.

Alle beelden zijn ook te koop, zowel digitaal of via ‘Werk aan de Muur’. Wil je graag alle fotos’ zien, neem dan even contact met me op.

De ambitie van CBRE is vastgoed- en huisvestingsoplossingen te creëren die werkelijke waarde toevoegen. CBRE doet dit voor eigenaren, gebruikers en financiers van commercieel vastgoed. Als strategisch adviesbureau met experts op alle terreinen biedt CBRE dé oplossing voor een vraagstuk vanuit een integrale visie.  Men profiteert van gedegen marktkennis, internationale netwerk en schaalgrootte. Samenwerken op het gebied van vastgoed levert dan werkelijk toegevoegde waarde.

 

Meer projecten

1
Hallo. Waarmee kan ik je helpen? Stel je vraag rechtstreeks via Whatsapp. Mailen of bellen kan natuurlijk ook via de 'Contact' pagina.