Buurman Fotografie | Vastgoedpresentatie

Makelaars

Voor al mijn diensten speciaal voor makelaars, van fotoreportages tot inmeten en teksten schrijven kun je terecht op de pagina ‘Makelaarsdiensten

Als woningcorporatie heb je natuurlijk beeldmateriaal nodig van het totale woningaanbod. Buurman Fotografie heeft ruime ervaring in dergelijke projecten. Klik voor portfolio.

Bouw, Beheer & Projectontwikkeling

Van een timelapse tijdens het gehele bouwproces tot een fotoreportage van het voltooide project of een gehele vastgoed portefeuille.

Recreatie

Een vakantiepark, bed & breakfast, hotel of Airbnb? Buurman Fotografie zorgt voor een uitnodigende fotoreportage die gegarandeerd zorgt voor meer interesse.

Woningcorporatie de Veste | Enschede

Fotografie

Van een reportage van een woning voor de verkoop, het vastleggen van bedrijfsonroerendgoed tot het fotograferen van het gehele woningbezit van een corporatie. Allemaal disciplines die een andere benadering vergen, maar ook een belangrijk aspect gemeen hebben. De verschillende woningen/objecten moeten zo voordelig mogelijk gefotografeerd worden. De foto moet het object al verkopen (of verhuren). Een koper moet zich er zien wonen, een belegger moet een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden en de huurder wil ook graag weten waar die terecht komt.

Dit houdt natuurlijk niet op met de binnen en buitenkant. In veel gevallen zijn ook de faciliteiten in de nabije omgeving belangrijk. Denk hierbij aan openbaar vervoer, speeltuinen, winkels of parken.

Voor mij is het belangrijk om een object, wat het ook is, zo realitisch mogelijk vast te leggen, zodat een bezoek nooit zal afwijken van de foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door gebruik van veel licht, zowel natuurlijk als ook met verlichting, want in de vastgoed fotografie gaat het om de ruimtelijkheid.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met me op. In de tussentijd kun je onderaan deze pagina of via het menu eens rustig mijn portfolio doornemen.

Contact

Nieuwsgierig? Bel me voor een gratis proefreportage.

360 Fotografie

Je huis verkopen of verhuren? Een AirBnB beginnen?

Met een 360 virtuele tour kun je geïnteresseerden op een interactieve manier een kijkje binnen geven. Een extra beleving, helemaal als je gebruik maakt van virtual reality en een bijbehorende VR bril.

Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid tot een volledige Google integratie, van Google Search tot Google Maps en Google Streetview.

Extra informatie vind je op de pagina 360 Fotografie.

 

Video

Van walkthrough video’s voor woningverkoop tot volledige video reportages in samenwerking met partners.

Drone

Met een drone is de ruimtelijkheid van bepaalde objecten pas echt goed vast te leggen. Samen met partner Made by Drones verzorgen wij zowel dromen foto als video.

Plattegronden

Naast beeldmateriaal verzorgt Buurman Fotografie ook plattegronden, zowel 2d als 3d. Als basis hiervoor kunnen schetsen of oude plattegronden worden aangeleverd of kan ik het object inmeten.

Translate »