Buurman Fotografie | Makelaarsdiensten

Buurman Fotografie voor makelaars

Scroll verder

Nieuwsgierig? Bel me voor een gratis proefreportage.

Makelaarsdiensten

Een huis verkopen, een bedrijfspand verhuren. De eerste indruk is van groot belang. Goed beeldmateriaal is hierbij essentieel.

Buurman Fotografie verzorgd graag de volledige fotoreportage van de woningen en/of bedrijfspanden in uw portfolio.

Alle foto’s worden in hoge kwaliteit geleverd. In overleg is ook HDR fotografie mogelijk. Elke fotoreportage wordt voorafgegaan door een persoonlijk gesprek.

 

360 fotografie is tegenwoordig niet meer weg te denken in de presentatie van woningen of bedrijfspanden. Buurman Fotografie kan volledige 360 reportages verzorgen van alle typen vastgoed.

Bij volledige 360 reportages worden de foto’s in hoge kwaliteit aangeleverd en optioneel ook verwerkt tot een interactieve virtuele tour. Deze virtuele tour is eenvoudig te gebruiken (embedden) op uw eigen website, te delen met een eenvoudige link (www.onlinebinnenkijken.nl) en ook te bekijken met een gratis meegeleverde VR bril.

Als geregistreerde Funda Mediadesk partner kan Buurman Fotografie zorgdragen voor het rechtstreeks uploaden van 360 media naar uw eigen Funda Desk omgeving.

Video wordt steeds belangrijker in het presenteren van een woning of bedrijfspand. Buurman Fotografie kan nu ook een videopresentatie voor je verzorgen. Op dit moment heb je de keuze uit een slideshow of een zogenaamde ‘walkthrough’.

Bekijk alle voorbeelden op mijn Youtube kanaal. Heb je andere ideeen of wensen, neem dan contact met me om deze te kunnen bespreken.

Als makelaar wil je je natuurlijk graag bezighouden met de aankoop en verkoop van woningen of bedrijfsvastgoed. Buurman Fotografie breidt daarom de dienstverlening steeds verder uit en kan nu ook vastgoed voor je inmeten. Aan de hand van deze schetsen en al aanwezige tekeningen kan daarna de het pand volledig gedigitaliseerd worden.

Buurman Fotografie kan alle typen plattegronden verzorgen voor u als makelaar, van woningen tot bedrijfspanden.

Alle plattegronden worden beschikbaar gemaakt in 2D en 3D en worden standaard opgemaakt met inrichting van de natte ruimtes.

Optioneel is het ook mogelijk om een volledig ingerichte plattegrond of artist impressie te maken.

Als geregistreerd Funda Mediadesk Partner kan Buurman Fotografie alle media (360, plattegronden) direct beschikbaar maken in uw eigen Funda Desk omgeving.

Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan uw klanten.

 

Maatwerk

Iedereen is anders. Als makelaar kent ieder zijn of haar specialiteiten, specifieke doelgroep en natuurlijk sterke en zwakke punten.

Mijn filosofie is dat ook de diensten van leveranciers hier bij aan moeten sluiten. In overleg bepaal ik dan ook graag hoe mijn diensten het beste aansluiten bij uw wensen als makelaar.

In samenwerking met andere professionals kan Buurman Fotografie ook ander diensten leveren, waaronder interieurstyling, drone fotografie of video’s.

Buurman Fotografie werkt met standaard prijzen voor Makelaarsdiensten.

Fotoreportages inclusief 360 fotografie zijn er al vanaf €119 (ex. btw).

Neem contact met me op voor meer prijsinformatie en introductieaanbod voor een volledig media pakket.

Contact
Makelaarsdiensten

Vanaf €119

Fotoreportage
360 Fotografie
Inmeten & Plattegronden
Woningvideo's
Translate »