Buurman Fotografie | Profielfoto Sessies

Profielfoto Sessies

Linkedin Profielfoto | Zakelijk portret

Iedereen kent het belang van een eerste indruk. Het juiste portret of profielfoto is daarbij een belangrijk onderdeel, zeker op social media.

Buurman Fotografie organiseert regelmatig ‘Profielfoto Sessies’, waarbij iedereen tegen een kleine vergoeding een professionele profiel/portret foto kan laten maken.

Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om een Premium Profielfoto Sessie op lokatie te organiseren of een volledige fotoshoot op maat.

Op deze pagina vindt je meer informatie, portfolio, tarieven en de mogelijkheid om je direct aan te melden voor een sessie.

Voor jou

Profielfoto Sessies

Buurman Fotografie organiseert door het hele land Inloop Profielfoto Sessies. Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Er worden 3 professionele portret foto’s van je gemaakt die je direct kunt gebruiken op bijvoorbeeld je LinkedIn profiel, CV.

Wil je ook een keer aansluiten, kies dan hieronder je gewenste sessie en meld je direct aan. Heb je zelf nog ideeen of wensen voor lokaties, laat het me dan ook vooral weten.

Individuele Premium Sessie

Wil je graag meer tijd nemen, meerdere stijlen kiezen tijdens de sessie of meerdere typen kleding willen proberen? Kies dan voor een individuele Premium Profielfoto Sessie. Dit kan bij jouw op lokatie of bij mij in de studio.

 

Voor je bedrijf

Premium & Op Maat Sessies

Het is mogelijk om een Profielfoto Sessie bij jou op lokatie te laten plaatsvinden of volledig naar eigen wens in te richten.

Wil je bijvoorbeeld al je collega’s op een uniforme manier laten fotograferen voor een intern smoelenboek, website of op social media? Buurman Fotografie komt dan met de studio naar je toe wanneer het jou schikt.

Ook zijn de Op Maat Sessies te combineren met de aanwezigheid van andere specialisten op het gebied van onder andere effectief LinkedIn gebruik, sollicitatie training of make-up artists.

Denk ook aan beurzen, scholen of evenementen waarbij ik aanwezig zou kunnen zijn.

Wil je meer informatie, heb je ideeen of wensen, neem dan direct contact met me op.

Agenda

Binnenkort zullen de lokaties en data voor 2018 bekend worden gemaakt.

Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden kun je je aanmelden via edo@buurmanfotografie.nl of de Contact pagina.

Contact

Inloop Profielfoto Sessie

€29,95

3 hoge kwaliteit profielfoto's
Direct te gebruiken op social media
Regelmatig sessies in het hele land
Witte achtergrond
Premium Profielfoto Sessie

+ €99

Bij jou op lokatie of in de studio
3 hoge kwaliteit profielfoto's per persoon
Direct te gebruiken op social media en je eigen website
Witte of zwarte achtergrond
Sessie Op Maat

Op maat

Profiel Foto Sessie op een lokatie naar keuze
Hoge kwaliteit foto's
Volledig naar eigen wens
Ook te combineren met partners

Headshot Crew

Als fotograaf wil ik natuurlijk continu mijn kwaliteit en stijl verbeteren voor jou, als onderwerp in mijn foto’s.

Zodoende ben ik terechtgekomen bij het coachingsplatform van Peter Hurley, de Headshotcrew. Niet alleen vanwege het licht of de techniek, maar ook door de focus op de persoon voor de camera. Uiteindelijk gaat het om die interactie om die ene authentieke foto van jou te maken.

Het internationale platform helpt mij om als fotograaf te groeien, mede door de hulp van een groot netwerk van andere headshot fotografen en ik hoop dat jullie het zien.

Wil je meer weten over de Headshotcrew? Stuur me dan een email.

Portfolio Profielfoto Sessies