Buurman Fotografie | Vastgoedpresentatie

Buurman Fotografie

Gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, van een uitnodigende en inspirerende fotoreportage tot woningvideo of complete outsourcing van presentatie diensten voor makelaars (o.a. inmeten, plattegronden of teksten). Buurman Fotografie heeft ruime ervaring in verschillende branches. Meer informatie over alle diensten en mijn portfolio vindt je op deze pagina.

Makelaars

Voor al mijn diensten speciaal voor makelaars, van fotoreportages tot inmeten en teksten schrijven kun je terecht op de pagina ‘Makelaarsdiensten

Corporatie

Als woningcorporatie heb je natuurlijk beeldmateriaal nodig van het totale woningaanbod. Buurman Fotografie heeft ruime ervaring in dergelijke projecten.

Bouw & Projectontwikkeling

Van een timelapse tijdens het gehele bouwproces tot een fotoreportage van het voltooide project.

Recreatie

Een vakantiepark, bed & breakfast, hotel of Airbnb? Buurman Fotografie zorgt voor een uitnodigende fotoreportage die gegarandeerd zorgt voor meer interesse.

Voor 'Ten Brinke Makelaardij' Zwolle

Woningfotografie

Je huis verkopen, je huis verhuren. Het allerbelangrijkste is de eerste indruk die de potentiële kopers krijgen. Aangezien die eerste indruk grotendeels online gekregen wordt is goed beeldmateriaal essentieel. Verkoop je huis sneller met foto’s, interactieve 360 panorama’s en woningvideo’s van Buurman Fotografie. Mail me op edo@buurmanfotografie.nl voor alle mogelijkheden en prijzen.

Contact

Recreatief vastgoed

Naast particuliere woningen voor de verkoop of verhuur kennen we natuurlijk ook recreatiewoningen. Met een reportage van een vakantiewoning kun je de gast online al een fantastisch beeld geven van de accommodatie en lokatie. Neem contact met me op via +31628020936 of edo@buurmanfotografie.nl of bekijk eerst eens mijn portfolio.

Portfolio

Een huis verkopen, een bedrijfspand verhuren. De eerste indruk is van groot belang. Goed beeldmateriaal is hierbij essentieel. Buurman Fotografie verzorgd graag de volledige fotoreportage van de woningen en/of bedrijfspanden in uw portfolio. Alle foto’s worden in hoge kwaliteit geleverd. In overleg is ook HDR fotografie mogelijk. Elke fotoreportage wordt voorafgegaan door een persoonlijk gesprek.

Video wordt steeds belangrijker in het presenteren van een woning of bedrijfspand. Buurman Fotografie kan nu ook een videopresentatie voor je verzorgen. Op dit moment heb je de keuze uit een slideshow of een zogenaamde ‘walkthrough’. Bekijk alle voorbeelden op mijn Youtube kanaal. Heb je andere ideeen of wensen, neem dan contact met me om deze te kunnen bespreken.

360 fotografie is tegenwoordig niet meer weg te denken in de presentatie van woningen of bedrijfspanden. Buurman Fotografie kan volledige 360 reportages verzorgen van alle typen vastgoed. Bij volledige 360 reportages worden de foto’s in hoge kwaliteit aangeleverd en optioneel ook verwerkt tot een interactieve virtuele tour. Deze virtuele tour is eenvoudig te gebruiken (embedden) op uw eigen website, te delen met een eenvoudige link (www.onlinebinnenkijken.nl) en ook te bekijken met een gratis meegeleverde VR bril. Als geregistreerde Funda Mediadesk partner kan Buurman Fotografie zorgdragen voor het rechtstreeks uploaden van 360 media naar uw eigen Funda Desk omgeving.

Buurman Fotografie kan alle typen plattegronden verzorgen voor u als makelaar, van woningen tot bedrijfspanden. Alle plattegronden worden beschikbaar gemaakt in 2D en 3D en worden standaard opgemaakt met inrichting van de natte ruimtes. Optioneel is het ook mogelijk om een volledig ingerichte plattegrond of artist impressie te maken.

Maatwerk

Iedereen is anders. Als makelaar kent ieder zijn of haar specialiteiten, specifieke doelgroep en natuurlijk sterke en zwakke punten. Mijn filosofie is dat ook de diensten van leveranciers hier bij aan moeten sluiten. In overleg bepaal ik dan ook graag hoe mijn diensten het beste aansluiten bij uw wensen als makelaar. In samenwerking met andere professionals kan Buurman Fotografie ook ander diensten leveren, waaronder interieurstyling, drone fotografie of video’s.