Bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportage

Bedrijfsfotografie is een belangrijk middel om je organisatie in beeld te brengen en te laten zien wie je bent en wat je doet.

Evenementen

Voor het vastleggen van alle zakelijke evenementen. Van product presentaties tot workshops en van feesten tot personeelsbijeenkomsten.

Campagnes

Drukwerk en online media. Een continu proces. Fotografie voor up to date beeldmateriaal voor alle campagnes.

Zakelijke portretten

Herkenbaar en professioneel. Een portret dat jou op je mooist laat zien hoe je bent. Zie ook Profielfoto Sessies.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is een belangrijk middel om je organisatie in beeld te brengen en te laten zien wie je bent en wat je doet. Originele en authentieke foto’s dragen bij aan een positief beeld van je organisatie. Natuurlijk, stockfoto’s kunnen makkelijker zijn, want die vind je van achter je beeldscherm, maar vertellen die het verhaal van je bedrijf?

Al jaren gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie probeer ik je bedrijf in beeld te brengen, bijvoorbeeld door middel van storytelling. Het belangrijkste hierbij is wat jij aan de wereld wilt laten zien. Je kantoor, de mensen, je diensten of producten? Samen maken we altijd een plan voor dat we beginnen met de reportages.

Vergeet ook vooral niet het doel uit het oog. Is het voor een campagne? Is die dan regionaal of nationaal? Voor een website of misschien drukwerk? Allemaal verschillende toepassingen die vragen om een andere benadering.

Ook nieuwsgierig wat ik voor jou kan doen? Vraag je aanbod op maat hiernaast aan. Kijk in de tussentijd op mijn portfolio om een beeld te krijgen wat ik al heb gedaan voor andere bedrijven.

Portfolio

Bedrijfsreportage

Op Maat

Volledige reportage vanaf €349
Exclusieve licentie
Incl. nabewerking en foto's in hoge resolutie

360 Fotografie

Virtuele tours met volledige Google integratie. Meer informatie op de pagina 360 Fotografie

Drone & Timelapse

Samen met partners kan Buurman Fotografie zorgen voor drone & timelapse opnames.

Video

Naast fotografie is video niet meer weg te denken. Met verschillende partners kan passende video content worden gecreëerd.

Mijn klanten

Translate »