360 Fotografie

Gratis VR bril bij elke 360 offerte. Vraag nu aan

360 fotografie, virtuele tours en meer

360 fotografie is sterk in opkomst in online media. Er zijn natuurlijk ook veel toepassingen te bedenken. Van vastgoed tot arbeidsmarkt communicatie en van volledige Google Streetview integratie tot Virtual Reality.  Lees verder om meer over mijn diensten te weten te komen en wat 360 fotografie voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Je bedrijfsvermelding in de Google zoekresultaten is belangrijk voor je onderneming. Breidt deze vermelding uit met 360 foto’s en wordt sneller gevonden.

44% van de zoekopdrachten naar je bedrijf gebeuren tegenwoordig via Google Maps (Ipsos). Zorg dat je eerste indruk compleet is met 360 foto’s van Buurman Fotografie.

Voor wie en waarom?

Met een 360 fotografie in alle facetten kun je, natuurlijk naast bestaande foto’s, een extra beleving brengen aan de bezoekers van je website en geïnteresseerde gasten en klanten. Zie hieronder een aantal voorbeelden hoe 360 fotografie iets voor jouw branche kan betekenen. Heb je andere ideeen op inspiratie, neem dan vooral contact met me op via edo@buurmanfotografie.nl

Makelaars

Meer informatie over de diensten voor makelaars vindt je op mijn pagina ‘Makelaarsdiensten’

Vastgoed

Je huis verkopen of verhuren? Met een virtuele tour kun je geïnteresseerden op een interactieve manier een kijkje binnen geven.

Retail & Webshop

Het aantal bezoekers en de aankopen is van levensbelang. Met een 360 reportage zorg je ervoor dat je klantbeleving omhoog gaat en dat je beter vindbaar bent voor nieuwe potentiële klanten.

Gastvrijheid

360 fotografie stelt je in staat om de gasten vooraf een impressie te geven van bijvoorbeeld de congreszalen, restaurant of hotelkamers en is dus in te zetten als sales en service tool.

Zorg

Zorginstellingen groeien, ziekenhuizen worden groter. Gevolg hiervan is dat bewegwijzering en routing op de lokatie steeds belangrijker wordt. Met een virtuele tour is het mogelijk uw patiënten en bezoekers vooraf op een interactieve manier kennis te laten met de lokatie.

Mijn 360 dienstverlening

Google Integratie

Als ‘Google Street View Trusted’ fotograaf zorgt Buurman Fotografie voor een volledige integratie met de Google diensten, waaronder Google Street View, Google Search en Google Maps.

Virtual Reality

De virtuele tours zijn allemaal ook te bekijken in virtual reality. Iedere opdrachtgever ontvangt hiervoor een virtual reality bril.

Interactieve Tour

De interactieve virtuele tour die Buurman Fotografie verzorgt is rechtstreeks op uw eigen site te embedden.

Social Media

Verschillende social media platformen, zoals Facebook, Google+ en Youtube zijn al volledig geschikt voor 360 fotografie. De 360 foto’s van Buurman Fotografie zijn hier direct en eenvoudig voor te gebruiken.

Online vindbaarheid

Het gebruik van 360 foto’s en virtuele tours helpt je potentiële klanten en gasten bij het vinden van je website. Door een integratie met de Google diensten is dit direct merkbaar.

Directe toegang

Iedere online virtuele tour is is direct toegankelijk door een rechtstreekse link. Deze link is responsive en dus zichtbaar op ieder apparaat, van computer, tot tablet of smartphone.

www.onlinebinnenkijken.nl
www.onlinerondkijken.nl

Translate »